Voor het eerst naar school

pexels-gustavo-fring-4172977

Als uw kind op onze school aangemeld is, nemen we 2/3 maanden voor de vierde verjaardag contact op om meer informatie met elkaar te delen. Daarna neemt de leerkracht van uw kind contact op om een aantal wenmomenten af te spreken.

Uw kind kan vijf dagdelen komen wennen in de groep waarin het geplaatst is. U ontvangt bovendien een informatiepakket met specifieke informatie over de kleutergroep en voor uw kind de aftelkalender ’wanneer mag ik op school gaan kijken en starten’.

Peuterochtend

Een aantal keer per jaar organiseren wij een inloopochtend voor peuters die tweeënhalf jaar of ouder zijn. Het is een gezellig moment waarin we een verhaaltje voorlezen en liedjes zingen, en ze samen spelen en knutselen in de kleuterklas. Zo wennen ze alvast een beetje aan de school. Als ouder kunt u alvast de sfeer proeven en u laten informeren door de leerkrachten en de directie. De koffie/thee staat klaar! Ook peuters die al bij ons zijn aangemeld, zijn van harte welkom om lekker mee te spelen en alvast te wennen op onze school.

Actuele data
Dit schooljaar organiseren wij de Peuterochtend op de volgende dag van 9.00 tot 10.30 uur:

  • 21 maart 2024

Voor het eerst naar school

Als uw kind op onze school aangemeld is, nemen we 2/3 maanden voor de vierde verjaardag contact op om meer informatie met elkaar te delen.

Het team

Ons team werkt enthousiast, hecht en deskundig aan goed onderwijs en een veilige omgeving voor onze leerlingen.