Kennismaken en aanmelden

pexels-arthur-krijgsman-18848257

Samen met uw kind(eren) onze school van binnen bekijken en de sfeer komen proeven? U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om u en uw kind te leren kennen. We vertellen graag over onze school en doen een rondleiding langs de groepen. Het leukst is om de rondleiding tijdens schooltijd te doen, zodat de school echt ‘in bedrijf’ is en u de sfeer goed kunt proeven. We zijn ook nieuwsgierig naar wat u zoekt in een school en nemen graag de tijd voor al uw vragen.

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u een afspraak maken met onze directeur Annemieke Verweij. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 030-6046920, door een mailtje te sturen naar: annemiekeverweij@stichtingrobijn.nl of via onderstaand contactformulier.

Voor het aanmelden van uw kind krijg u na de rondleiding een informatiepakketje, met daarin onder andere het aanmeldingsformulier. Dit kunt u later ingevuld inleveren bij de school of sturen naar: mail@demeander.nl

Meld je aan voor een kennismaking

Voorbeeld: 26-05-2020

Voor het eerst naar school

Als uw kind op onze school aangemeld is, nemen we 2/3 maanden voor de vierde verjaardag contact op om meer informatie met elkaar te delen.

Het team

Ons team werkt enthousiast, hecht en deskundig aan goed onderwijs en een veilige omgeving voor onze leerlingen.