Buitenschoolse opvang

shutterstock_292955828

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar. Samen spelen staat centraal en de kinderen kunnen meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit. Voor de oudere kinderen is het mogelijk om op de opvang rustig hun huiswerk te maken.

Voor de BSO werken wij samen met Kind & Co en ‘Naschoolenzo’. Zij maken na schooltijd gebruik van eigen ruimten, het schoolplein en de speelzaal van onze school. Zij organiseren dagelijks diverse leuke activiteiten voor de kinderen.

Het team van ‘Naschoolenzo’ verzorgt op dinsdag in het ‘Kids-café’ een BSO met huiswerk- en studiebegeleiding voor leerlingen uit groep 7 & 8. Hier kunnen (als er plaats is) ook kinderen van andere scholen aan deelnemen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de kinderopvang van Kind & Co of Naschoolenzo. Voor een afspraak, inschrijving of voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen.

Voor het eerst naar school

Als uw kind op onze school aangemeld is, nemen we 2/3 maanden voor de vierde verjaardag contact op om meer informatie met elkaar te delen.

Het team

Ons team werkt enthousiast, hecht en deskundig aan goed onderwijs en een veilige omgeving voor onze leerlingen.