Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

In het CJG werken veel deskundigen van diverse organisaties samen om ouders en kinderen verder te helpen.  Bij Centrum Jeugd en Gezin kunt u terecht voor alle vragen over opgroeien en opvoeden.Of het nu om een algemene informatievraag gaat of een ingewikkelder probleem; de medewerkers zorgen ervoor dat u antwoord krijgt of dat uw vraag op de juiste plek

terechtkomt. Vaak bent u met een paar kleine tips al geholpen en kunt u zelf, op een positieve manier, verder aan de slag met uw kind. De adresgegevens vindt u in de jaargids.

0800-5010

Ouders en verzorgers kunnen voor vragen over onderwijs en wat ermee te maken heeft terecht op nummer 0800-5010. Ze krijgen bij 0800- 5010 antwoord op bijna elke vraag.

Telefonisch vragen stellen aan 0800-5010 is op werkdagen mogelijk van 10.00 tot 15.00 uur, vakanties uitgezonderd. Ook kunnen ouders informatie vinden op de website www.50tien.nl.

Kindertelefoon

Voor kinderen met problemen is er de Kindertelefoon. Als school brengen wij, voornamelijk in de hoogste groepen, de Kinder- en Jongerentelefoon onder de aandacht. Mensen van deze dienst luisteren naar alle kinderen en nemen ze altijd serieus. Ze kunnen kinderen eventueel ook verwijzen of goede raad geven. De gesprekken zijn anoniem. Telefoonnummer 0800-0432

Ondersteuning zieke leerlingen

Iedere school krijgt wel eens te maken met een leerling die ziek is. Meestal komt een zieke leerling na een korte tijd weer terug op school. Soms is dat echter niet het geval en blijft de leerling langere tijd afwezig of is hij vaker kort of chronisch ziek. Onze school is verantwoordelijk voor de voortgang van het onderwijsprogramma, ook gedurende de periode van ziekte. Wij kunnen  daarbij ondersteuning  aanvragen bij CEDgroep.

 

Contact

Neem contact met ons op via het formulier of bel direct.

Uw Bericht...


Route...
Adres:

Openbare Daltonschool de Meander
Morelgaarde 15
3436 GE Nieuwegein

Telefoonnummers:

Telefoon: 030-6046920

Fax: 030-6306374