Sponsor-activiteiten

Sponsoring

De school heeft momenteel geen sponsoringcontract. Wel ontvangen we regelmatig producten (met name computers) en diensten van bedrijven. De school hoeft hier geen tegenprestatie voor te leveren. Kernpunt in ons sponsoringbeleid is dat ons onderwijs niet afhankelijk mag zijn of worden van sponsoring.

Sponsorloop

Ieder jaar organiseren we een sponsorloop op de dag van de Koningsspelen. De helft van de opbrengst komt ten goede aan een goed doel, de andere helft komt is voor de school.

Reclameacties

We krijgen soms van ouders "spaarpunten" voor leesboeken en cd-rom's. Deze spaarpunten zijn te verdienen bij bepaalde producten. Hoewel wij natuurlijk blij zijn met goede boeken en goede cd-rom's, doen wij als school niet mee met dit soort acties. In principe lenen wij ons niet voor promotionele acties van commerciële bedrijven. Steeds weer vinden bedrijven manieren, waarbij consumenten aangezet worden een bepaald product te kopen, waarvan een klein deel ten goede komt aan scholen.

Incidenteel krijgen we aanbiedingen die aantrekkelijk zijn voor ouders. We maken hiervan melding in de nieuwsbrief en verwijzen dan naar informatiemateriaal in de folderkast.

 

Foto's - Sportdag

  • afbeelding de meander afbeelding de meander